Skip to content Skip to footer
Aloha

Despre Sunny SUP

Suntem Sunny SUP, creatori de evenimente în natură pe lacurile din Cluj și alte locații din Romania, Europa și sperăm cât de curând și pe alte mări, oceane, râuri, sau lacuri din întreaga lume!
De la început scopul nostru a fost să ne simțim relaxați, atunci când plutim pe apă și ne dorim să transmitem asta și participanților noștri!

Testimoniale

Ce spun particianții noștri?!

Initial am fost la SUPer experience, unde am petrecut o zi pe Tarnita. A fost prima data dupa mult timp cand am reusit sa ma deconectez si relaxez complet. Atat Cristi, cat si Andrei, s-au ocupat de toate detaliile si au avut grija ca toți participatii sa se simta cat mai bine si in siguranta, dar sa se si distreze. Acea experienta m-a convins ca, in momentul in care s-a postat excursia in Croația, sa nu ma gandesc de 2 ori. A fost o saptamana minunata, fiecare zi fiind diferita. Indiferent ca vremea a tinut sau nu cu noi, împreună am gasit activități frumoase si am făcut mișcare in fiecare zi (fie cu SUP, fie cu bicicleta). Nu pot decât sa recomand Sunny Sup. Multumesc pentru experienta, dar si pentru prieteniile legate. La SUP vin doar oameni faini, deci e o ocazie buna sa legi prietenii.

10/10 Astept următoarea vacanta împreună cu ei.

Raluca Tudor

Raluca Tudor

Recomand cu mare drag. Am fost cu baietii in Croatia. A fost o experienta extraordinara plina de voie buna, activități cu SUP si biciclete. Gasca a fost minunata, si am ras cu lacrimi toata excursia. La fel sunt si evenimentele din weekend. A must, fie in excursie sau doar pe weekend.

Alexandra Veronica

Alexandra Veronica

Am fost cu Sunny SUP in Croatia si a fost o experienta foarte placuta. Andrei si Cristi au avut grija sa fie totul foarte bine pus la punct. Senzatia de pe SUP cand sunt valuri e diferita si interesanta si merita din plin. A fost o oportunitate excelenta sa vizitam zonele greu accesibile care sunt si cele mai frumoase. Recomand Sunny SUP atat pe lac cat si pe mare. Cheers!

🥂
Radu Dalas

Radu Dalas

0
+ Participanti
0
+ Evenimente
0
+ Ore pe apă
0
+ Locații